TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вучиќ: Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

Алфа - 14.03.2018

Претседателот на Србија Александар Вучиќ изјави денеска дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски и нови избори во Белград. Претседателот на Србија Александар Вучиќ изјави денеска дека следните ...

Вучиќ: Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

А1 On - 14.03.2018

Претседателот на Србија Александар Вучиќ изјави денеска дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски и нови избори во Белград. – Опозицијата ќе биде поразена убедливо, изјави Вучиќ на прес ...

Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

+инфо - 14.03.2018

Во 2022 ќе има претседателски избори во Белград. Претседателот на Србија Александар Вучиќ изјави денеска дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски избори во Белград.

Вучиќ: Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

Курир - 14.03.2018

Претседателот на Србија Александар Вучиќ изјави денеска дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски и нови избори во Белград. – Опозицијата ќе биде поразена убедливо, изјави Вучиќ на прес ...

Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

Макфакс - 14.03.2018

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски и нови избори во Белград. „Опозицијата ќе биде поразена убедливо“, изјави Вучиќ на прес- конференција ...

Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

Вечер - 14.03.2018

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски и нови избори во Белград. „Опозицијата ќе биде поразена убедливо“, изјави Вучиќ на прес- конференција ...

Следните парламентарни избори во Србија во 2020 година

Sky - 14.03.2018

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, најави дека следните парламентарни избори ќе се одржат во 2020 година, а во 2022 ќе има претседателски и нови избори во Белград. „Опозицијата ќе биде поразена убедливо“, изјави Вучиќ на прес-конференција ...