TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗАТОА ПОЛСКА МОРАШЕ ДА ПРОПАДНЕ Медведев објасни зошто проруска Европа е „природна работа“ (ВИДЕО)

+инфо - 31.01.2023

Исто така, станува јасно зошто, еден по друг, сите неприродни аспирации, сили и институции што ѝ стоеја на патот, спротивно на големиот почеток, беа уништувани една по друга од Русија. Зошто, на пример, Полска мораше да пропадне, читаше Медведев од ...

Медведев со цитат од руски поет: „На Полјаците им беше наметната лажна националност“

Макфакс - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев читаше поезија и преку стихови го нападна Западот

Фактор - 31.01.2023

Русија почна акција за промовирање на руската литература во светот. Рускиот политичар Дмитри Медведев читаше поезија. Руските државни медиуми и Министерството за култура почнаа проект наречен „Зборот на класиците“ во кој се читаат извадоци од делата ...

Медведев го викнаа да чита руска литература, одбра тирада против Западот од 19 век

Слободен Печат - 30.01.2023

Руските државни медиуми и Министерството за култура започнаа проект наречен „Зборот на класиците“ во кој се читаат извадоци од делата на руските писатели. Еден од оние кои учествуваат во читањето е и пораншниот руски претседател и премиер, Дмитриј ...

Медведев цитираше руски поет: Полска мораше да пропадне, освојувањата се најприродна работа

Локално - 30.01.2023

Руските државни медиуми и Министерството за култура на оваа земја започнаа проект наречен „Зборот на класиците“ во кој се читаат извадоци од делата на руските писатели, а еден од оние кои учествуваа е и Дмитриј Медведев.

Медведев цитираше руски поет: Полска мораше да пропадне (ВИДЕО)

Кумановски м. - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев со цитат од руски поет: „На Полјаците им беше наметната лажна националност“

24Инфо - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев читаше руска поезија и преку стихови го нападна Западот

Фокус - 31.01.2023

Русија почна акција за промовирање на руската литература во светот. Рускиот политичар Дмитри Медведев читаше поезија. Руските државни медиуми и Министерството за култура почнаа проект наречен „Зборот на класиците“ во кој се читаат извадоци од делата ...

(ВИДЕО) Медведев цитираше руски поет: Полска мораше да пропадне

А1 On - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита дел од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев со цитат од руски поет: „На Полјаците им беше наметната лажна националност“

MTM - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев со цитат од руски поет: „На Полјаците им беше наметната лажна националност“

Centar - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

ВИДЕО | Медведев цитира руски поет: На Полјаците им беше наметната лажна националност

Слободен Печат - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита дел од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев цитираше руски поет: На Полјаците им беше наметната лажна националност

Локално - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија, прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.

Медведев со цитат од руски поет: „На Полјаците им беше наметната лажна националност“

Точка - 31.01.2023

Поранешниот руски претседател и актуелен заменик-претседател на рускиот Совет за безбедност, Дмитриј Медведев, како дел од проектот „Збор на класиците“ на руската државна телевизија прочита извадок од писмото на рускиот поет Фјодор Тјутчев.