TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карневалот во Рио одложен на неодредено време

Сакам да кажам - 22.01.2021

Карневалот во Рио де Жанеиро нема да се одржи ни во јули, објави градоначалникот. Бразил се соочува со силен втор бран на коронавирус, а Владата е под притисок поради бавното снабдување со вакцини.

Карневалот во Рио одложен на неодредено време поради ковид-19

Н.Македонија - 22.01.2021

Карневалот во Рио де Жанеиро нема да се одржи ни во јули, објави градоначалникот Едуардо Паес. Бразил се соочува со силен втор бран на коронавирус, додека владата е под притисок поради бавното снабдување со вакцини.

Откажан годинешниот Карневал во Рио

Опсервер - 22.01.2021

– Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Коронавирусот го одложи карневалот во Рио де Жанеиро

Бизнис Вести - 22.01.2021

Карневалот во Рио де Жанеиро е откажан. Градоначалникот на бразилскиот град објави дека нема да го организира славното шоу оваа година поради епидемијата на КОВИД-19, објави АФП. “Никогаш не сум ја криел страста кон карневалот и го знам економското ...

Откажан годинешниот карневал во Рио поради Ковид-19

Фокус - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. -Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан годинешниот Карневал во Рио

Независен - 22.01.2021

Бразил – Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење ...

Откажан Карневалот во Рио

А1 On - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан традиционалниот карневал во Рио де Жанеиро

Кајгана - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот карневал, поради пандемијата на COVID-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам значењето на овој културен ...

Откажан Карневалот во Рио

+инфо - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на ковид-19. – Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан годинешниот Карневал во Рио

ТВ21 - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Бразил: Откажан е годинешниот Карневал во Рио де Жанеиро

Денешен - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан Карневалот во Рио

Курир - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан годинешниот Карневал во Рио

Либертас - 22.01.2021

– Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан годинешниот Карневал во Рио

MakPress - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан годинешниот Карневал во Рио

Вечер Прес - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам стопанското значење на овој ...

Откажан годинешниот Карневал во Рио

OhridNews - 22.01.2021

Градоначалникот на Рио де Жанеиро објави дека оваа година неговиот град нема да го организира светски познатиот Карневал, поради пандемијата на Ковид-19. „Никогаш не сум ја криел својата страст кон карневалот и го знам економското значење на овој ...