TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

Frontline - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачa лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски на својот Фејсбук профил. -Демократијата бара различни мислења, ставови како и дебати ...

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор

Слободен Печат - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

Опсервер - 26.11.2020

– Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

Сител - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

ММС - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика – порачува лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Брат Љубе : Можеби, тие што сега најмнногу креваат врева ќе се најдат на списоците…,

Бизнис Вести - 26.11.2020

Скопје, 26 ноември 2020 (МИА) – Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошкоски: Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград…

Бриф - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

24Инфо - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачa лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски на својот Фејсбук профил. -Демократијата бара различни мислења, ставови како и дебати ...

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

iPortal - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошковски: Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград

Локално - 26.11.2020

Претседателот на лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски смета храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика. „Демократијата бара различни мислења, ставови како и дебати на битни ...

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

Либертас - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Се јави Љубе Бошковски со поддршка за Заев: Да се отворат архивите на УДБА да се види кој кодошел во Белград

MakPress - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

Вечер Прес - 26.11.2020

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачува лидерот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на својот фејсбук профил.