TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во општина Центар двајца заразени, тројца во самоизолација

МКД - 29.06.2020

Градоначалникот на скопската општина Центар Саша Богдановиќ се врати на работа од 14 дена самоизолација, но од вработените во општината двајца била позитивни на тестот за коронавирусот, а уште тројца се со решение за самоизолација.

Демант на општина Центар

Курир - 29.06.2020

Во врска со веста “Во општина Центар двајца заразени, тројца во самоизолација, секторот за урбанизам не работи”, дозволи ми едно мало појаснување. Имено, Секторот за урбанизам и урбанистичко планирање во Општина Центар, но и другите сектори во ...

Двајца заразени, тројца во самоизолација, секторот за урбанизам во општина Центар не работи

Република - 29.06.2020

Градоначалникот на скопската општина Центар Саша Богдановиќ се врати на работа од 14 дена самоизолација, но од вработените во општината двајца била позитивни на тестот за коронавирусот, а уште тројца се со решение за самоизолација.

Секторот за урбанизам во Општина Центар не работи - ДВАЈЦА ЗАРАЗЕНИ, ТРОЈЦА ВО САМОИЗОЛАЦИЈА

Вечер - 29.06.2020

Градоначалникот на скопската општина Центар Саша Богдановиќ се врати на работа од 14 дена самоизолација, но од вработените во општината двајца била позитивни на тестот за коронавирусот, а уште тројца се со решение за самоизолација.

Двајца заразени, тројца во самоизолација, секторот за урбанизам во општина Центар не работи

Нетпрес - 29.06.2020

Градоначалникот на скопската општина Центар Саша Богдановиќ се врати на работа од 14 дена самоизолација, но од вработените во општината двајца била позитивни на тестот за коронавирусот, а уште тројца се со решение за самоизолација.

Двајца заразени, тројца во самоизолација: Општина Центар затвори сектор поради коронавирус

Курир - 29.06.2020

Градоначалникот на скопската општина Центар, Саша Богдановиќ се врати на работа од 14 дена самоизолација, но од вработените во општината двајца била позитивни на тестот за коронавирусот, а уште тројца се со решение за самоизолација.