TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Богдановиќ: Во најбрз можен рок ќе најдеме решение за состојбата во „ОУ 11 Октомври“

Република - 16.05.2018

Градоначалникот на Општина Центар Сашо Богдановиќ за „Република“ изјави дека во петок е договорена средба со родителите кои се пожалија на храната и добавувачот во „ОУ 11 Октомври“. Како што вели Богдановиќ и порано имал средба со група родители и ...

Ужинка со поминат рок, скиснат сутлијаш, каква храна им се давала девет месеци на децата во ОУ „11 Октомрви“?!

Република - 16.05.2018

После скиснат сутлијаш, недоварена манџа, овенат спанаќ, шесторазредно месо на ред е ужинка со поминат рок, ваква објава од родител се појави на социјалните мрежи со обвинение дека во учичиштето ОУ 11 Октомври на децата веќе девет месеци им се дели ...

Ужинка со поминат рок, скиснат сутлијаш, каква храна им се давала девет месеци на децата во ОУ „11 Октомрви“?!

Скопје инфо - 17.05.2018

После скиснат сутлијаш, недоварена манџа, овенат спанаќ, шесторазредно месо на ред е ужинка со поминат рок, ваква објава од родител се појави на социјалните мрежи со обвинение дека во учичиштето ОУ 11 Октомври на децата веќе девет месеци им се дели ...