TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еквадор: „Британците дадоа гаранција, Асанж може да си оди“

МКД - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор, Ленин Морено изјави дека Британија дала гаранција дека Џулијан Асанж нема да биде екстрадиран во некоја земја каде што би се соочил со смртна казна. „Патот е отворен за Асанж да одлучи да ја напушти амбасадата“, рече Морено ...

Ленин Морено : Асанж слободно може да си замине од амбасадата

Канал5 - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор, Ленин Морено изјави дека има начин основачот на Викиликс, Џулијан Асанж да ја напушти амбасадата на Еквадор во Лондон. Асанж е во азил веќе шест години во амбасадата на Еквадор во Лондон и покрај тоа што тврдеше дека сакаат ...

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

А1 On - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

Бриф - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

Локално - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

Вечер - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

Нова ТВ - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

1tv - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Понудени гаранции дека Асанж нема да биде испорачан во земја каде би добил смртна казна

Р.С.Европа - 06.12.2018

Еквадорскиот претседател Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

Алфа - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

Слободен Печат - 06.12.2018

Тој посочи дека британската Влада дала писмени гаранции дека нема да го екстрадира Асанж, кој од 2012 година живее во еквадорската амбасада во Лондон, на некоја земја каде може да биде соочен со смртна казна.

Еквадор: Британија понудила доволно гаранции за Асанж да може да ја напушти Амбасадата

24Инфо - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Еквадор: Лондон даде доволно гаранции за Асанж да ја напушти Амбасадата

+инфо - 06.12.2018

Претседателот на Еквадор, Ленин Морато, изјави денеска дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.

Лондон понудил гаранции за Асанж да ја напушти еквадорската амбасада

Н.Македонија - 07.12.2018

Претседателот на Еквадор Ленин Морато изјави дека Велика Британија понудила доволно гаранции дека основачот на Викиликс Џулијан Асанж нема да биде испорачан на некоја земја, каде би му се заканувала смртна казна.