TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Македонија како див Запад

Телма - 23.08.2014

Министерството за внатрешни работи не им гарантира безбедност на граѓаните, обвинија Социјалдемократите и побараа итна реакција и одговорност за сериозниот замав на убиства во земјата.

СДСМ: Само професионално и департизирано МВР може да ја врати безбедноста на граѓаните

МКД - 23.08.2014

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија изразува сериозна загриженост за безбедноста на граѓаните во Македонија. Серијата убиства и меѓусебни пресметки, само во последниот период за СДСМ е очигледна ...

Шилегов: Македонија како Див Запад!

Фокус - 23.08.2014

По трите двојни убиства што се случија во само еден месец, од СДСМ алармираат дека во Македонија наместо во 21-век се живее како во времето на Дивиот Запад.

(ВИДЕО) Шилегов: Дали зачестените убиствени пресметки се знаци за поврзаноста на криминалот со власта?

Локално - 23.08.2014

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија изразува сериозна загриженост за безбедноста на граѓаните во Македонија. Серијата убиства и меѓусебни пресметки, само во последниот период го вклучи на силно ...

СДСМ: МВР не гарантира безбедност, Македонија како Див Запад

Нова ТВ - 23.08.2014

-Безбедноста на граѓаните во Македонија е загрижувачка, серијата убиства и меѓусебни пресметки, само во последниот период го вклучи на силно црвено, аралмот, за очигледна неспособноста на одговорните ...

(ВИДЕО) Шилегов: МВР не гарантира безбедност, Македонија како Див Запад

А1 On - 23.08.2014

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија изразува сериозна загриженост за безбедноста на граѓаните во Македонија. „Серијата убиства и меѓусебни пресметки, само во последниот период го вклучи на силно ...

(ВИДЕО) Шилегов: Дали зачестените убиствени пресметки се знаци за поврзаноста на криминалот со власта?

Либертас - 23.08.2014

Изјава за медиуми на Петре Шилегов, портпарол на СДСМ: Социјалдемократскиот сојуз на Македонија изразува сериозна загриженост за безбедноста на граѓаните во Македонија.

ВИДЕО Шилегов: МВР спие, законот не важи за сите, а Македонија е како Дивиот Запад

+инфо - 23.08.2014

Од почетокот на оваа година на суров начин згаснаа повеќе од 20 животи. За само неколку месеци во 2014, достигната е црната бројка на убиства и жртви, како во цела 2013 година.