TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Планинарскиот-спортски клуб Голак продолжува со промоција на малку познати места во Пијанец

MakPress - 22.02.2021

Планинарскиот спортски клуб „Голак” од Делчево реализираше нова планинарска маршрута за промоција на малку познати места во Пијанечкиот регион. Придржувајќи се на мерките за Ковид-19, делчевските планинари, како што информираше претседателот на ...

Планинарскиот-спортски клуб Голак продолжува со промоција на малку познати места во Пијанец

Опсервер - 22.02.2021

– Планинарскиот спортски клуб „Голак” од Делчево реализираше нова планинарска маршрута за промоција на малку познати места во Пијанечкиот регион. Придржувајќи се на мерките за Ковид-19, делчевските планинари, како што информираше претседателот на ...