TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Audi Q5 Sportback и официјално!

24auto - 27.09.2020

Откако во јуни Audi го претстави обновениот Q5, сега и официјално германскиот производител ја претстави Sportback верзијата на овој модел. Станува збор за верзија која за прв пат се аплицира на моделот Q5.

ПРЕМИЕРА: Q5 Sportback е подинамичната изведба на Audi Q5!

CARClub - 26.09.2020

Audi ја зголемува понудата на SUV-купе модели со новиот Q5 Sportback. Новиот Audi Q5 Sportback ќе се продава покрај постоечкиот Q5 и е наменет да биде подинамична и поспортска алтернатива на конвенционалниот SUV.