TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЕФ 2023: Инклузивна енергетска транзиција, да се дејствува на диверзификација на ресурсите

24 Вести - 30.05.2023

Енергетската транзиција е клучна алатка во справувањето со климатските проблеми, но мора да биде инклузивна. Неопходно е и итно дејствување за диверзификација на енергетските ресурси, но и развивање на пазарите за да ги следат промените преку ...

Битиќи: Транзицијата кон обновливи извори на енергија е императив во креирањето политики

Centar

Битиќи: При крај е евалуацијата на понудите за изградба на Чебрене

Вести плус

МЕФ23: Иднината е во обновливите извори на енергија

Frontline

Битиќи: При крај е евалуацијата на понудите за изградба на Чебрене

Centar

Битиќи: При крај е евалуацијата на понудите за изградба на Чебрене

Република

Битиќи: При крај е евалуацијата на понудите за изградба на Чебрене

Бриф

Бриф CivilMedia MakPress Опсервер Пари Независен

Агелер: Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси

Бизнис Вести - 30.05.2023

– Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси, порача американската амбасадорка во државава Анџела Агелер на отворањето на шестото издание на МЕФ Енергетскиот Форум 2023.

Агелер: Зимата повторно ќе се врати, итно да се зголемат енергетските ресурси

Фокус

Агелер: Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси

24Инфо

Агелер: Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси

Опсервер

Агелер: Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси

Zoom

Агелер: Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси

MakPress

Агелер: Итно да се дејствува за диверзификација на енергетските ресурси

Сител

Канал5 +инфо Денешен Независен Press24 Frontline Фактор Слободен Печат