TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Манчевски: ВМРО ДПМНЕ е против Законот за ЈО за да нема судски пресуди за незаконското прислушување

Press24 - 23.01.2020

„Ако сме искрени во намерите, ако сакаме да имаме владеење на правото, ако навистина сакаме судска завршница на сето она што беше отворено како случај од нелегално прислушуваните разговори и сме искрени во тоа, и при тоа искрено посакуваме да ја ...

Манчевски: Разрешница на предметите од СЈО мора да има и од тоа нема бегање

Локално - 23.01.2020

Главниот збор треба да го имаат плравните експерти, не политичарите. Ни треба завршница на овие предмети, имаме проблем со правосудниот систем. Кога граѓаните гледаат дека не се процесуриаат случаите, дека се блокираат на повеќе начини, дека и оние ...

Манчевски: ВМРО-ДПМНЕ има фатено длабоки корени во судството, ги блокираат процесите

Локално - 23.01.2020

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на денешната дебата на ТВ Алсат изјави дека ВМРО-ДПМНЕ има пуштено длабоки корени во правосудството и се уште го држи во свои раце.

Манчевски: ВМРО ДПМНЕ е против Законот за ЈО за да нема судски пресуди за незаконското прислушување

24Инфо - 24.01.2020

„Ако сме искрени во намерите, ако сакаме да имаме владеење на правото, ако навистина сакаме судска завршница на сето она што беше отворено како случај од нелегално прислушуваните разговори и сме искрени во тоа, и при тоа искрено посакуваме да ја ...

Манчевски: Разрешница на предметите од СЈО мора да има

Бриф - 24.01.2020

Главниот збор треба да го имаат правните експерти, не политичарите. Ни треба завршница на овие предмети, имаме проблем со правосудниот систем. Кога граѓаните гледаат дека не се процесуриаат случаите, дека се блокираат на повеќе начини, дека и оние ...

Манчевски: Разрешница на предметите од СЈО мора да има и од тоа нема бегање

Centar - 24.01.2020

Главниот збор треба да го имаат плравните експерти, не политичарите. Ни треба завршница на овие предмети, имаме проблем со правосудниот систем. Кога граѓаните гледаат дека не се процесуриаат случаите, дека се блокираат на повеќе начини, дека и оние ...