TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шефот на НАТО со брутална порака: ЕУ не е способна да се брани сама!

Во Центар - 04.03.2021

Земјите од Европската унија не се во состојба да обезбедат своја одбрана без Соединетите држави и НАТО, рече генералниот секретар на Алијансата Јенс Столтенберг на Интерпарламентарната конференција на ЕУ за одбрана и безбедност.

Столтенберг ќе учествува на Интерпарламентарната конференција за европска безбедност

Р.С.Европа - 03.03.2021

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг ќе има главно обраќање на Интерпарламентарната конференција за заедничка надворешна и безбедносна политика и заедничка безбедносна и одбранбена политика, организирана од Португалскиот парламент во ...