TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Искршени седум прозорци на црквата „Св. Атанасиј“ на тетовското Кале

А1 On - 10.10.2018

Засега непознати сторители во точно неутврден период изминатите десеттина дена со камења скршиле и оштетиле седум прозорски стакла на црквата „Свети Атанасиј“ што се наоѓа на тетовското Кале информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Искршени седум прозорци на црквата „Св. Атанасиј“ на тетовското Кале

Н.Македонија - 10.10.2018

Засега непознати сторители во точно неутврден период изминатите десеттина дена со камења скршиле и оштетиле седум прозорски стакла на црквата „Свети Атанасиј“ што се наоѓа на тетовското Кале информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Искршени прозорците на црквата „Св. Атанасиј“ на тетовското Кале

Независен - 10.10.2018

Засега непознати сторители во точно неутврден период изминатите десеттина дена со камења скршиле и оштетиле седум прозорски стакла на црквата „Свети Атанасиј“ што се наоѓа на тетовското Кале, информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Искршени прозорци на црквата „Св. Атанасиј“ на тетовското Кале

Фокус - 10.10.2018

Засега непознати сторители во точно неутврден период изминатите десеттина дена со камења скршиле и оштетиле седум прозорски стакла на црквата „Свети Атанасиј“ што се наоѓа на тетовското Кале информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Искршени седум прозорци на црквата „Св. Атанасиј“ на тетовското Кале

МКД - 10.10.2018

Засега непознати сторители во точно неутврден период изминатите десеттина дена со камења скршиле и оштетиле седум прозорски стакла на црквата „Свети Атанасиј" што се наоѓа на тетовското Кале информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Искршени седум прозорци на црквата „Св. Атанасиј“ на тетовското Кале

Локално - 10.10.2018

Засега непознати сторители во точно неутврден период изминатите десеттина дена со камења скршиле и оштетиле седум прозорски стакла на црквата „Свети Атанасиј“ што се наоѓа на тетовското Кале информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.