TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Состојбата со владеењето на правото во фокус на средбата меѓу претседателката на Уставен суд Кацарска со австрискиот ...

Во Центар - 08.12.2023

– Состојбата со владеењето на правото и политиката на имплементирање на законите во Република Северна Македонија, со акцент на примената на Кривичниот законик, почитувањето на слободите и правата на граѓаните биле во фокусот на средбата на ...

Лога- Памер: Австрија останува наш партнер на патот кон полноправно членство во ЕУ

Канал5 - 07.12.2023

Министерот за правда Кренар Лога оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија , Мартин Памер. Министерот Лога му посака добредојде на Памер и изрази уверување дека билатералните односи и соработката меѓу двете земји ќе продолжат да се ...

Лога-Памер: Само со нов Судски совет, Јавен обвинител и нов АКМИС може да се врати довербата на граѓаните во судството

Макфакс - 07.12.2023

Министерот за правда Кренар Лога оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија , Мартин Памер. Лога му посака добредојде на Памер и изрази уверување дека билатералните односи и соработката меѓу двете земји ќе продолжат да се развиваат и ...

Лога-Памер: Само со нов Судски совет, Јавен обвинител и нов АКМИС може да се врати довербата на граѓаните во судството

Опсервер - 07.12.2023

Министерот за правда Кренар Лога оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија , Мартин Памер. Лога му посака добредојде на Памер и изрази уверување дека билатералните односи и соработката меѓу двете земји ќе продолжат да се развиваат и ...

Лога - Памер: Само со нов Судски совет, Јавен обвинител и нов АКМИС може да се врати довербата на граѓаните во ...

Точка - 07.12.2023

Министерот за правда Кренар Лога оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија, Мартин Памер. Лога му посака добредојде на Памер и изрази уверување дека билатералните односи и соработката меѓу двете земји ќе продолжат да се развиваат и во ...

Лога на средбата со Памер: Со нов Судски совет, нов Јавен обвинител и нов АКМИС ќе се врати довербата на граѓаните во ...

24Инфо - 07.12.2023

Министерот за правда Кренар Лога оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија , Мартин Памер. Министерот Лога му посака добредојде на Памер и изрази уверување дека билатералните односи и соработката меѓу двете земји ќе продолжат да се ...

Лога се сретна со новиот амбасадор на Австрија, Памер

Бизнис Вести - 07.12.2023

Министерот за правда, Кренар Лога, денеска оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија во Скопје, Мартин Памер, известуваат од Министерство за правда, додавајќи дека министерот Лога изрази уверување дека билатералните односи и ...

Лога се сретна со новиот амбасадор на Австрија, Памер

Zoom - 07.12.2023

Министерот за правда, Кренар Лога, денеска оствари средба со новиот амбасадор на Република Австрија во Скопје, Мартин Памер, известуваат од Министерство за правда, додавајќи дека министерот Лога изрази уверување дека билатералните односи и ...

Претседателката Кацарска оствари работна средба со австрискиот амбасадор Памер и специјалистот за судски реформи и ...

ТВ21 - 08.12.2023

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска оствари работна средба со претставници од австриската амбасада предводена од Н.Е. амбасадорот Мартин Памер и Георг Става, специјалист за судски реформи и владеење на правото во ЈИЕ при австриската ...

Претседателката Кацарска оствари работна средба со австрискиот амбасадор Памер и специјалистот за судски реформи и ...

4NEWS - 08.12.2023

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска оствари работна средба со претставници од австриската амбасада предводена од Н.Е. амбасадорот Мартин Памер и Георг Става, специјалист за судски реформи и владеење на правото во ЈИЕ при австриската ...