TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Додека другите се разведуваат, тие ја зајакнуваат својата љубов: Познатиот пејач и неговата сопруга ги обновија ...

Во Центар - 18.09.2023

Додека другите познати парови се разведуваат, а под други мислиме на Џо Џонас и Софи Тарнер и Софија Вергара и Џо Манганиело, нивната љубов продолжува. Криси Тајген и Џон Леџенд вчера ги обновија свадбените завети 10 години по нивната венчавка – на ...

(Фото) Додека другите се разведуваат, нивната љубов е посилна од некогаш: Славниот пејач и манекенката ги обновија ...

Точка - 18.09.2023

Додека другите познати парови се разведуваат, а под „други“ мислиме на Софија Вергара и Џо Манганиело, па на Џо Џонас и Софи Тарнер и Хју Џекмен и Дебора Ли Фурнес, љубовта на овој пар изгледа дека цвета.

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија брачните завети

Макфакс - 18.09.2023

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија своите брачни завети. Манекенката (37) и музичарот (44) се вратија на местото каде што се венчаа – езерото Комо во Италија – за да го врзат јазолот на прослава на нивната десетгодишнина. „Беше многу романтично.

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија заветите на 10-годишнината од бракот

Локално - 18.09.2023

Џон Леџенд и Криси Тајген се венчаа на 14 септември 2013 година на популарното езеро Комо во Италија, каде Амал и Џорџ Клуни поседуваат вила. Десет години подоцна, тие решија уште еднаш да ги разменат своите свадбени завети на местото со посебни ...

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија брачните завети

Опсервер - 18.09.2023

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија своите брачни завети. Манекенката (37) и музичарот (44) се вратија на местото каде што се венчаа – езерото Комо во Италија – за да го врзат јазолот на прослава на нивната десетгодишнина. „Беше многу романтично.

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија брачните завети

Еспресо - 18.09.2023

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија своите брачни завети. Манекенката (37) и музичарот (44) се вратија на местото каде што се венчаа – езерото Комо во Италија – за да го врзат јазолот на прослава на својата десетгодишнина. „Беше многу романтично.

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија брачните завети

MTM - 19.09.2023

Криси Тајген и Џон Леџенд ги обновија своите брачни завети. Манекенката (37) и музичарот (44) се вратија на местото каде што се венчаа – езерото Комо во Италија – за да го врзат јазолот на прослава на својата десетгодишнина. „Беше многу романтично.