TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Троицки најави играчка пензија, наскоро почнува тренерска кариера

Gol.mk - 04.05.2021

Некогашниот голем тениски талент, Србинот Виктор Троицки ја игра последната сезона во својата активна тениска кариера. Троицки пред домашните медиуми се отвори и објави пензија на крајот од 2021 година.

Виктор Троицки најави пензионирање

Курир - 03.05.2021

Српскиот тенисер Виктор Троицки најави дека ја игра последната сезона во својата активна тениска кариера. „Јас веќе сум спортски ветеран. Наскоро ќе ја завршам кариерата и планирам да играм само на уште неколку турнири во блиска иднина.