TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(видео) Се отстранува импровизираното картон-маало, на паркингот под Железничка

Телма - 17.10.2020

Се отстранува импровизираното картон-маало, на паркингот под Железничка. Градот Скопје информира дека на двете семејства кои живееле таму, без основни хигиенски услови, опкружени со смет, Центарот за социјални работи им понудил сместување во текот ...

Во пресрет на сезоната со зголемено загадување се отстранува дивата населба под Железничка

Магазин - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Град Скопје: Пред сезоната со зголемено загадување се отстранува дивата населба под Железничка

Канал5 - 17.10.2020

Во пресрет на сезоната со зголемено загадување се отстранува дивата населба под Железничка. Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни ...

Се отстранува дивата населба под Железничката станица, на семејствата понудено алтернативно сместување

Frontline - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Инспекторите и полицијата на терен, со отстрануваат дивата населба и отпадот под Железничка

Опсервер - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

А1 On - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба под Железничката станица

Фокус - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Либертас - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Отстранета дивата населба и сметиштето под Железничка

Локално - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Слободен Печат - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта” денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Картон-маало под Железничка заврши на отпад

Кајгана - 17.10.2020

Град Скопје преку социјалните мрежи соопшти дека дивата населба се отстранува во пресрет на сезоната со зголемено загадување. Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, ...

Се отстранува „картон маало“ и ѓубриштето под Железничка

+инфо - 17.10.2020

На двете семејства кои живееја во импровизираните живеалишта под Железничката станица, без основни хигиенски услови и опкружени со смет, Центарот за социјални работи им понуди алтернативно сместување во текот на зимскиот период, се наведува во ...

Во пресрет на сезоната со зголемено загадување се отстранува дивата населба под Железничка

Скопје1 - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

24Инфо - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта” денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

iPortal - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се урива дивата населба под Железничка станица, Град Скопје и МВР најавуваат патроли за да не никне нова

Сакам да кажам - 17.10.2020

Град Скопје денеска почна со отстранување на дивата населба под Железничката станица. Во акцијата покрај Инспекторатот на Град Скопје учествуваа и Центарот за социјални работи на Град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“.

(ФОТО Галерија) Се отстранува дивата населба и депонијата кај Железничката станица во Скопје

360 степени - 17.10.2020

На двете семејства кои живееја во импровизираните живеалишта под Железничката станица, без основни хигиенски услови и опкружени со смет, Центарот за социјални работи им понуди алтернативно сместување во текот на зимскиот период Со заедничка акција ...

Инспекторите и полицијата на терен, со отстрануваат дивата населба и отпадот под Железничка

Макфакс - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Вечер Прес - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Вечер - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Скопје инфо - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Инспекторите и полицијата на терен, со отстрануваат дивата населба и отпадот под Железничка

Точка - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстрани дивата населба и се расчистија огромни количини смет под Железничка станица

AKO - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

24 Вести - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба под Железничката станица во Скопје

МКД - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта" денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстрануваат дивата населба и отпадот под Железничка

Н.Македонија - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува „картон-маало“ и депонијата под Железничка станица (галерија)

Мета - 17.10.2020

Денеска, од раните утрински часови со механизација се отстранува импровизираното картон-маало формирано на паркиралиштето под Железничка, како и натрупаниот отпад, купиштата пластична амбалажа и стариот мебел што го нагрдуваат овој јавен простор и ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Независен - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Инспекторите и полицијата на терен, со отстрануваат дивата населба и отпадот под Железничка

Centar - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Инспекторите и полицијата на терен, со отстрануваат дивата населба и отпадот под Железничка

MTM - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Граѓански збор - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба под Железничката станица

Радио МОФ - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстрануваше дивата населба и сметиштето под ...

Во пресрет на сезоната со зголемено загадување се отстранува дивата населба под железничка

MakPress - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица

Бриф - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи на град Скопје, Министерството за внатрешни работи и ЈП „Улици и патишта“ денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката ...

Се отстранува дивата населба под железничката станица

Канал5 - 17.10.2020

Од раните утрински часови, со механизација се отстранува импровизираното картон-маало формирано на паркиралиштето под Железничка, Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи, ...

ШИЛЕГОВ ЗАСУКА РАКАВИ: Цел ден го чисти сметот под Железничка, на двете семејства ќе им се понуди сместување

Фактор - 17.10.2020

Со заедничка акција во која учествуваат екипи на Инспекторатот на Град Скопје, Центарот за социјални работи, МВР и ЈП Улици и патишта од утрово денеска се отстранува дивата населба и сметиштето под Железничката станица.