TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова е најдобриот ручек за луѓето со хипертензија

Локално - 21.02.2024

Озгласно наречен „тивок убиец“ затоа што често нема очигледни симптоми, високиот крвен притисок или хипертензијата се сè почеста медицинска состојба. Според Светската здравствена организација (СЗО), бројот на луѓе кои живеат со хипертензија се ...

Што е најдобро да јадат за ручек луѓето со висок крвен притисок?

Кајгана - 21.02.2024

Ноторно наречен „тивок убиец“ затоа што често нема очигледни симптоми, високиот крвен притисок или хипертензијата е сè почеста медицинска состојба. Според Светската здравствена организација (СЗО), бројот на луѓе кои живеат со хипертензија се удвоил ...

Ова е најдобриот ручек за луѓето со хипертензија

365 - 21.02.2024

132 Озгласно наречен „тивок убиец“ затоа што често нема очигледни симптоми, високиот крвен притисок или хипертензијата се сè почеста медицинска состојба. Според Светската здравствена организација (СЗО), бројот на луѓе кои живеат со хипертензија се ...