TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Давале мито на универзитетите: На актерките им се заканува тужба од 500 милијарди долари

Канал5 - 19.03.2019

Актерките, кои се во центарот на скандалот околу запишувањето на своите деца на елитните факултети преку врски, на мета се на тужба од 500 милијарди долари. Лори Локлин и Фелисити Хофман платиле илјадници долари нивните деца, со просечен академски ...

Им давале мито на универзитетите: Глумиците со соочуваат со тужба во вредност од 500 милијарди долари

Точка - 19.03.2019

Глумиците кои се во центар на скандалот околу запишувањето на децата во елити факултети со врски, сега се соочуваат со тужба во вредност од 500 милијарди долари. Лори Локлин и Фелисити Хафман платиле илјадници долари за нивните деца со просечен ...

Локлин и Хафман им давале мито на универзитетите, па сега се соочуваат со тужба во вредност од 500 милијарди долари

Алфа - 19.03.2019

Глумиците кои се во центар на скандалот околу запишувањето на децата во елити факултети со врски, сега се соочуваат со тужба во вредност од 500 милијарди долари. Лори Локлин и Фелисити Хафман платиле илјадници долари за нивните деца со просечен ...