TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за петок, 23-ти февруари 2024-та

Нетпрес - 23.02.2024

ОBЕН Не заборавајте да одите на договорениот состанокот за финансирање на мал бизнис на вашите најблиски. Помогнете им, без да им давате заем, бидејќи ќе ги направите ваши непријатели. Треба да избегнувате непромислени дејствија и инвестиции.

Дневен хороскоп: Петок, 23-ти Февруари 2024 година

Вистина.мк - 23.02.2024

ОBЕН Не заборавајте да одите на договорениот состанокот за финансирање на мал бизнис на вашите најблиски. Помогнете им, без да им давате заем, бидејќи ќе ги направите ваши непријатели. Треба да избегнувате непромислени дејствија и инвестиции.

Дневен хороскоп за петок, 23-ти февруари 2024-та

365 - 24.02.2024

ОBЕН Не заборавајте да одите на договорениот состанокот за финансирање на мал бизнис на вашите најблиски. Помогнете им, без да им давате заем, бидејќи ќе ги направите ваши непријатели. Треба да избегнувате непромислени дејствија и инвестиции.