TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателот Иванов за 8 дена посети повеќе од 70 населени места во Македонија

Канал5 - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов во изминативе осум дена посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села. Почнувајќи од јужниот дел на Македонија, Иванов ги посети ...

Претседателот Иванов во посета на кочанско Прибачево

Курир - 11.03.2014

Претседателот Иванов денеска го посети кочанското село Прибачево. Во ова село кое брои околу 400 жители, претседателот Иванов беше срдечно пречекан и запознаен со очекувањата на локалното население.

Жителите на Оризари почестени од посетата на Иванов

Курир - 11.03.2014

Во рамки на посетата на Кочани, претседател Иванов го посети и селото Оризари и се сретна со тамошните жители. Локалното насление истакна дека за нив е голема чест посетата од страна на ...

Иванов го посети кочанско Тркање

Република - 11.03.2014

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска е во посета на кочанското село Тркање. Жителите на ова село изразија задоволство од посетата на претседателот Иванов и посочија предлози ...

ФОТО: Иванов меѓу народот, го посети кочанско Тркање

Курир - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов денеска го посети кочанското село Тркање. Жителите на Тркање изразија задоволство од посетата на претседателот Иванов и во разговорите со него го запознаа со животот во ...

Претседателот Иванов за 8 дена посети повеќе од 70 населени места во Македонија

Lider - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов во изминативе осум дена посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села. Почнувајќи од јужниот дел на Македонија, Иванов ги посети ...

Македонскиот претседател меѓу граѓаните

Вечер Прес - 10.03.2014

Македонскиот претседател, Ѓорѓе Иванов, во рамките на посетата на Пелагонискиот регион вчера престојуваше во Битола и во повеќе села, каде што се сретна и разговараше со локалното население и се ...

ФОТО: Македонскиот претседател со богата агенда, ги посети Битола, Новаци и Могила

Курир - 10.03.2014

Претседателот Иванов денеска ги посети општините Битола, Новаци и Могила, каде имаше средби со локалното население од повеќе населени места. Во разговорите со граѓаните на Битола претседателот Иванов ...

ФОТО: Посета на Иванов на село Добромири

Курир - 10.03.2014

Во рамки на посетата на Новаци, македонскиот претседател го посети и селото Добромири. Локалното насление истакна дека за нив е голема чест посетата од страна на Претседателот и изразија поддршка на ...

ФОТО: Иванов на средба со жителите на Новаци

Курир - 10.03.2014

Претседателот Иванов денеска ја посети општина Новаци. На средбата со жителите на Новаци, претседателот Иванов беше запознаен со проектите на локалната самоуправа за урбанизирање на ова населено ...

Претседателот Иванов за 8 дена посети повеќе од 70 населени места во Македонија

Press24 - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов во изминативе осум дена посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села. Почнувајќи од јужниот дел на Македонија, Иванов ги посети ...

ФОТО: Претседателот Иванов меѓу граѓаните во кочанско

Press24 - 11.03.2014

Претседателот Иванов денеска го посети кочанското село Тркање. Жителите на Тркање изразија задоволство од посетата на претседателот Иванов и во разговорите со него го запознаа со животот во селото, и ...

Претседателот Иванов за 8 дена посети повеќе од 70 населени места во Македонија

Сител - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов во изминативе осум дена посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села. Почнувајќи од јужниот дел на Македонија, Иванов ги посети ...

ФОТО: Иванов посети повеќе од 70 населени места низ Македнија за 8 дена

Курир - 11.03.2014

Во изминативе 8 дена, актуелниот шеф на државата и кандидат за втор втор претседателски мандат, Ѓорге Иванов посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села.

Претседателот Иванов за осум дена посети повеќе од 70 населени места во Македонија

Република - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов во изминативе осум дена посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села. Почнувајќи од јужниот дел на Македонија, Иванов ги посети ...

Иванов за 8 дена посети повеќе од 70 населени места во Македонија

Денешен - 11.03.2014

Претседателот Ѓорге Иванов во изминативе осум дена посети 22 општини на територијата на Република Македонија, 16 градови и над 50 села. Почнувајќи од јужниот дел на Македонија, Иванов ги посети ...

Претседателот Иванов го посети село Смилево

Курир - 10.03.2014

Во рамки на посетата на Демир Хисар, претседателот Иванов го посети и селото Смилево. Жителите на Смилево и претседателот Иванов разменија мислење околу иницијативата за враќање на историската ...

ФОТО: Голема поддршка за претседателот Иванов во демирхисарско

Курир - 09.03.2014

Претседателот Иванов, во рамки на посетата на Демир Хисар ги посети селата Суво Дол и Кутретино кои се географски споени, како и селото Вардино. Жителите на Суво Дол и Кутретино ја поздравија ...

ФОТО: Голема поддршка за Иванов во демирхисарско

Press24 - 09.03.2014

Претседателот Иванов, во рамки на посетата на Демир Хисар ги посети селата Суво Дол и Кутретино кои се географски споени, како и селото Вардино. Жителите на Суво Дол и Кутретино ја поздравија ...