TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џонсон: Ако сега ги олесниме мерките, ќе бидеме целосно затворени за Нова година

Слободен Печат - 26.11.2020

Премиерот на Велика Британија Борис Џонсон предупреди денеска дека ако сега би се ублажиле рестриктивните мерки против коронавирусот, државата би била целосно затворена за Нова година. Џонсон рекол дека акциите кои биле преземени за да се запре ...

Џонсон: Ако сега ги олесниме мерките, ќе бидеме целосно затворени за Нова година

Press24 - 26.11.2020

Премиерот на Велика Британија Борис Џонсон предупреди денеска дека ако сега би се ублажиле рестриктивните мерки против коронавирусот, државата би била целосно затворена за Нова година. Џонсон рекол дека акциите кои биле преземени за да се запре ...