TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Состојбата на училиштето во село Смесница непроменета, Адеми: Работиме за квалитетни услови

ТВ21 - 20.03.2019

Состојбата на основното училиште во село Смесница се уште е непроменета. Целосно е уништенo. Нема вода, а учениците не можат да ги користат тоалетите. -Како што видовте, сега имаме тоалети, готови се, но не можеме да ги користиме.

Состојбата на училиштето во село Смесница непроменета, Адеми: Работиме за квалитетни услови

4NEWS - 20.03.2019

Состојбата на основното училиште во село Смесница се уште е непроменета. Целосно е уништенo. Нема вода, а учениците не можат да ги користат тоалетите. -Како што видовте, сега имаме тоалети, готови се, но не можеме да ги користиме.