TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британската економија го плаќа данокот на Брегзит

Денар - 12.02.2019

Растечката неизвесност околу Брегзит го забави растот на британската економија до најниска стапка од глобалната финансиска криза пред десет години. Националната статистичка служба објави на 11 февруари дека британската економија во последниот ...

Најнизок раст на британската економија од 2012 година

Вечер - 12.02.2019

Британската економија забележа најнизок раст во изминатите шест години, што се објаснува со неизвесноста поради излезот на земјата од Европската унија. Според податоци на Британскиот завод за национална статистика (ОНС), британската економија во ...

Најнизок раст на британската економија од 2012 година

Опсервер - 12.02.2019

Британската економија забележа најнизок раст во изминатите шест години, што се објаснува со неизвесноста поради излезот на земјата од Европската унија. Според податоци на Британскиот завод за национална статистика (ОНС), британската економија во ...

Најнизок раст на британската економија од 2012 година

1tv - 12.02.2019

Британската економија забележа најнизок раст во изминатите шест години, што се објаснува со неизвесноста поради излезот на земјата од Европската унија. Според податоци на Британскиот завод за национална статистика (ОНС), британската економија во ...

Најнизок раст на британската економија од 2012 година

+инфо - 12.02.2019

Британската економија забележа најнизок раст во изминатите шест години, што се објаснува со неизвесноста поради излезот на земјата од Европската унија. Според податоци на Британскиот завод за национална статистика (ОНС), британската економија во ...

Најнизок раст на британската економија од 2012 година

Либертас - 12.02.2019

Британската економија забележа најнизок раст во изминатите шест години, што се објаснува со неизвесноста поради излезот на земјата од Европската унија. Според податоци на Британскиот завод за национална статистика (ОНС), британската економија во ...

Најнизок раст на британската економија од 2012 година

А1 On - 12.02.2019

Британската економија забележа најнизок раст во изминатите шест години, што се објаснува со неизвесноста поради излезот на земјата од Европската унија. Според податоци на Британскиот завод за национална статистика (ОНС), британската економија во ...