TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рамиз Мерко со ново Ауди од 67.000 евра

Сител - 15.03.2019

Општина Струга го поднови возниот парк.Градоначалникот Рамиз Мерко се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра а набавени се и една Шкода Октавија лимузина со пет седишта за речиси 19.000 евра како и два автомобили Шкода Рапид исто така лимузини со ...

Општина Струга се поднови со четири автомобили – најскапиот за Мерко

Алфа - 15.03.2019

Црното ауди А6 од 70.000 евра, воопшто не е скапа лимузија, вели струшкиот градоначалник Рамиз Мерко, туку автомобил кој го има секој просечен македонец-но, знаете како вели онаа народната: зад добар коњ, прашина се дига.

Мерко ќе се вози во „ауди А6“, кое не било луксузно зашто граѓани возат автомобили од 100.000 евра

+инфо - 15.03.2019

Струшкиот градоначалник Рамиз Мерко ја подновил општината со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина „ауди А6“. Вредноста на набавката е 114.000 евра. За Мерко автомобилот „ауди А6“ вреден 66.700 евра не е луксузен, бидејќи според ...

Мерко „си купи“ лимузина од 66.700 евра

Канал5 - 15.03.2019

Аудито од 67.000 евра не е луксузно возило, општината немаше ниту еден автомобил и потребата од четири вакви возила беше неминовна. Вака градоначалникот на Струга Рамиз Мерко се правда за подновувањето на општината со новите автомобили „тешки“ ...

Мерко: Ауди А6 од 70.000 евра не е луксузен автомобил – и обични граѓани возат автомобили од 100.000 евра

24 Вести - 15.03.2019

Ауди А6 од 70.000 евра не е луксузен автомобил - обични граѓани возат автомобили од 100.000 евра - изјави за ТВ 24 градоначалникот на Струга Рамиз Мерко. ТВ 24 објави дека општина Струга на крајот од ноември лани се подновила со 4 автомобили тешки ...

Мерко се поднови со четири автомобили, од кои еден е луксузна лимузина од 66.700 евра

Фокус - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра.

Градоначалникот на Струга Рамиз Мерко ќе се вози со ново Ауди А6 од 67.000 евра

24 Вести - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко ќе се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра. Општината на крајот од ноември лани се подновила со 4 автомобили тешки 114.000 евра. Покрај луксузниот автомобил за Градоначалникот, општината набавила и една ...

Струшкиот градоначалник Рамиз Мерко се поднови со ново Ауди А6 вредно 67.000 евра

Магазин - 15.03.2019

Општина Струга на крајот од ноември лани набавила 4 автомобили, во вредност од 114.000 евра. Додека луѓето едвај излегуваат на крај со сиромаштијата во Македонија, градоначалниците и Владата секој ден се подновуваат со нови автомобили.

Мерко ќе си вози „ауди А6“ вредно 67.000 евра, а ние ќе му ги плаќаме долговите

Република - 15.03.2019

Поранешниот функционер на СДСМ Ивор Мицкоцки реагира на веста дека градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко ќе се вози во ново „ауди А6“ вредно 67.000 евра. Владата во минатата година со 50 милиони евра од Буџетот ги покри долговите на општините.

Мерко „си купи“ лимузина од 66.700 евра

Фактор - 15.03.2019

Општина Струга набавила четири нови автомобили, од кои едната е луксузна за потребите на градоначалникот Рамиз Мерко. Вкупната вредност достигнува бројка од 114.000 илјади евра, иако општината за оваа набавка планираше да потроши 100.000 евра, ...

Тендер „тежок“ 113.000 евра: Општина Струга купи луксузно „Ауди А6“ и уште три возила од „Јосифов“

еМагазин - 15.03.2019

Општина Струга по распишаниот тендер за набавка на нови патнички возила склучи договор со друштвото за трговија на големо и мало, продажба, одржување и поправка на моторни возила и услуги „Јосифов“ ДООЕЛ увоз-извоз Битола.

Мерко се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра

24Инфо - 15.03.2019

Мерко се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра Општина Струга го поднови возниот парк.Градоначалникот Рамиз Мерко се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра а набавени се и една Шкода Октавија лимузина со пет седишта за речиси 19.000 евра како и ...

Мерко: Aуди а6 од 70.000 евра не е луксузен автомобил – и обични граѓани возат автомобили од 100.000 евра

Либертас - 15.03.2019

Ауди А6 од 70.000 евра не е луксузен автомобил – обични граѓани возат автомобили од 100.000 евра – изјави за ТВ 24 градоначалникот на Струга Рамиз Мерко. ТВ 24 објави дека општина Струга на крајот од ноември лани се подновила со 4 автомобили тешки ...

Мерко се поднови со четири автомобили, од кои еден е луксузна лимузина од 66.700 евра

Курир - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра, објави Фокус .

Градоначалникот на Струга Рамиз Мерко ќе се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра

Press24 - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко ќе се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра, пишува 24 Вести. Општината на крајот од ноември лани се подновила со 4 автомобили тешки 114.000 евра. Покрај луксузниот автомобил за Градоначалникот, општината ...

Ауди од 70.000 евра за градоначалникот од Струга не е луксуз

CivilMedia - 15.03.2019

Ауди А6 од 70.000 евра не е луксузен автомобил – обични граѓани возат автомобили од 100.000 евра – изјави за ТВ 24 градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко. Откако телевизијата објави дека општина Струга на крајот од ноември лани се подновила со 4 ...

Струшкиот градоначалник Мерко се поднови со луксузна лимузина од 66.700 евра

Нетпрес - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра, објави Фокус .

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко ќе се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра.

Либертас - 15.03.2019

Општината на крајот од ноември лани се подновила со 4 автомобили тешки 114.000 евра. Покрај луксузниот автомобил за Градоначалникот, општината набавила и една Шкода Октавија лимузина со пет седишта за речиси 19.000 евра како и два автомобили Шкода ...

Струшкиот градоначалник Мерко се поднови со луксузна лимузина од 66.700 евра

Точка - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра, објави Фокус .

Луксузна лимузина и уште три нови автомобили – градоначалникот на Струга се поднови

Скопје1 - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра, објави Фокус .

Мерко се поднови со четири автомобили, меѓу кои и лимузина од 66.700 евра

Независен - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра, пишува Фокус.

Градоначалникот на Струга Рамиз Мерко ќе се вози во ново Ауди А6 вредно 67.000 евра

Сител - 15.03.2019

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потрочи 100.000 евра, објави Фокус.

Општина Струга се поднови со четири автомобили, од кои еден е луксузен од 66.700 евра

МКД - 15.03.2019

Општина Струга ќе се поднови со четири нови автомобили, а вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, меѓу набавените возилла е и „Ауди А6“ во вредност од 67 илјади евра кое ќе го вози градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко.