TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм „Приказ" во вонредни услови

Канал5 - 23.01.2021

Група студенти од Куманово снимија долгометражен филм – психолошки трилер насловен „Приказ", подготвен во вонредни услови поради пандемијата со Ковид-19. Режисери се Николај Павловски и Марко Јовановски, а во екипата се 20 актери-аматери од различни ...

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм „Приказ” во вонредни услови

24Инфо - 23.01.2021

Група студенти од Куманово снимија долгометражен филм – психолошки трилер насловен „Приказ”, подготвен во вонредни услови поради пандемијата со Ковид-19. Режисери се Николај Павловски и Марко Јовановски, а во екипата се 20 актери-аматери од различни ...

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм „Приказ“ во вонредни услови

А1 On - 23.01.2021

Група студенти од Куманово снимија долгометражен филм – психолошки трилер насловен „Приказ“, подготвен во вонредни услови поради пандемијата со Ковид-19. Режисери се Николај Павловски и Марко Јовановски, а во екипата се 20 актери-аматери од различни ...

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм „Приказ“ во вонредни услови

MakPress - 23.01.2021

Група студенти од Куманово снимија долгометражен филм – психолошки трилер насловен „Приказ“, подготвен во вонредни услови поради пандемијата со Ковид-19. Режисери се Николај Павловски и Марко Јовановски, а во екипата се 20 актери-аматери од различни ...

Студенти од Куманово снимија долгометражен филм „Приказ“ во вонредни услови

Опсервер - 23.01.2021

– Беше исклучително голем предизвик да се сними филм во време на пандемија. Не само мерките, туку и стравот беше голем дека може да се заразиме и потоа да бидеме опасност за себе и за другите.