TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Опсервер - 25.10.2021

– Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

РАЗБРАНЕТИ ВОДИ ВО ПАЦИФИКОТ: Руски и кинески воени бродови демонстрираат сила

Кумановски м. - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17 до 23 октомври. Ова го соопшти руското Министерство за надворешни работи. Москва и Пекинг, кои претходно во октомври организираа вежби за ...

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Курир - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Сител - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Независен - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

24Инфо - 25.10.2021

– Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руски и кинески воени бродови заеднички кружат околу Јапонија

Република - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови, во периодот од 17 до 23 октомври, извршија први заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан во од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи Кина и Русија, кои во октомври веќе ...

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Нетпрес - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли

Локално - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

ЗАЕДНИЧКИ ПАТРОЛИ НА РУСКИТЕ И КИНЕСКИТЕ БРОДОВИ Водите на Тихиот Океан исполнети со тензија

+инфо - 25.10.2021

Поморските маневри беа внимателно следени од Јапонија, која на почетокот на неделава објави дека група од 10 бродови од Кина и Русија пловеле низ теснецот Кугару, кој го дели главниот јапонски остров од северниот остров Хокаидо, пренесува „Гласот на ...

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Бриф - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

Кајгана - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17 до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои организираа ...

Русите и Кинезите изведуваат голема и заедничка поморска вежба, светот во страв!?

Во Центар - 25.10.2021

Москва и Пекинг, кои организираа вежби за поморска соработка во Јапонското Море, одржуваат поблиски воени и дипломатски врски во последниве години во време кога нивните односи со Западот се влошија.

РУСКО МНР: Руски и кинески воени бродови заеднички патролираа во Тихиот Океан

Денешен - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руско МНР: Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во Тихиот Океан

MakPress - 25.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17. до 23 октомври, соопшти руското Министерство за надворешни работи. Како што пренесуваат странските медиуми, Москва и Пекинг, кои ...

Руски и кинески бродови со заеднички патроли во Тихиот Океан

Р.С.Европа - 24.10.2021

Руски и кинески воени бродови ги организираа првите заеднички патроли во западниот дел на Тихиот Океан од 17 до 23 октомври, соопшти руското Министерство за одбрана. Москва и Пекинг, кои претходно овој месец организираа вежби за поморска соработка ...

Русија и Кина го зајакнуваат военото партнерство во Пацификот, Јапонија е загрижена (ВИДЕО)

МКД - 24.10.2021

Руски и кинески воени бродови минатата недела одржаа свои први заеднички патроли во Пацификот „со цел развој на кинеско-руското стратешко партнерство во новата ера", додека Јапонија рече дека внимателно ја следи руско-кинеската воена соработка.