TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожар на Градежниот факултет, се запали електрична инсталација во една од предавалните

Вечер - 08.04.2020

Фото: Фејсбук- Пожарна Скопје Противпожарната служба на Град Скопје информираше дека денеска во 14:40 се случил пожар на Градежниот факултет, во една од предавалните. Со брза реакција на БППЗ – Скопје пожарот е изгаснат, а како што наведоа оттаму ...

ФОТО: Пожар во Градежен Факултет

Либертас - 08.04.2020

„Во 14:40 имавме дојава за Пожар во Градежен Факултет во една од катедрите на Факултетот Сепак брзата реакција на БППЗ- Скопје не дозволи ширење на пожарот и настанување на поголеми материјални загуби.

Гореше електрична инсталација на Градежен факултет

Република - 08.04.2020

Во 14:40 имавме дојава за Пожар во Градежен Факултет во една од катедрите на Факултетот Сепак брзата реакција на БППЗ- Скопје не дозволи ширење на пожарот и настанување на поголеми материјални загуби.

Пожар во Градежниот факултет во Скопје

Курир - 08.04.2020

Во 14:40 имавме дојава за Пожар во Градежен Факултет во една од катедрите на Факултетот, информираат од скопската пожарна. Сепак брзата реакција на БППЗ- Скопје не дозволи ширење на пожарот и настанување на поголеми материјални загуби.

ФОТО: Пожар во Градежниот факултет во Скопје

Press24 - 08.04.2020

Во 14:40 имавме дојава за Пожар во Градежен Факултет во една од катедрите на Факултетот, информираат од скопската пожарна. Сепак брзата реакција на БППЗ- Скопје не дозволи ширење на пожарот и настанување на поголеми материјални загуби.