TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Извадил прстен да ја запроси девојката – цел интернет се смее поради реакцијата на неговиот син

Маркукуле - 16.05.2018

Кевин Прзитула одлучил да ја запроси неговата девојка, додека пријателите го снимаат, но му се случила непредвидена ситуација. Во моментот кога клекнал на едно колено и извадил прстен, не си помислил што прави неговиот син зад грб.

И со запросувањата се претера

Panika.be - 16.05.2018

Порано јавните запросувања беа реткост и затоа луѓето реагираа емоционално, но сега се некој сака да се докаже и истакне со запросување во јавност. Малиов отприлика изреагира како што реагираат сите кои ќе видат уште едно видео од ...

УРНЕБЕСНО ЗАПРОСУВАЊЕ: Клекна пред девојката, а потоа детенце влета во кадар и направи нешто пресмешно (ВИДЕО)

Курир - 15.05.2018

Едно запросување стана вистински хит на интернет. Маж се одлучи да ја запроси својата девојка со помош на својот син и снимател, кој требаше да го забележи посебниот момент, но во моментот кога непознатиот маж клекна и го извади прстенот, малиот ...

УРНЕБЕСНО ЗАПРОСУВАЊЕ: Клекна пред девојката, а потоа детенце влета во кадар и направи нешто пресмешно

Сител - 16.05.2018

Едно запросување стана вистински хит на интернет. Маж се одлучи да ја запроси својата девојка со помош на својот син и снимател, кој требаше да го забележи посебниот момент, но во моментот кога непознатиот маж клекна и го извади прстенот, малиот ...

(ВИДЕО) Запросување кое е хит на интернет, видете зошто

Женски магазин - 16.05.2018

Едно запросување стана вистински хит на интернет. Маж се одлучи да ја запроси својата девојка со помош на својот син и снимател, кој требаше да го забележи посебниот момент, но во моментот кога непознатиот маж клекна и го извади прстенот, детето ...