TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пуштен во употреба тениски терен во населбата Драчево

Република - 12.12.2015

Единечен тениски терен беше пуштен во употреба денеска во кругот на ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Игралиштето е изградено по најсовремени стандарди за вакви тениски игралишта и располага со осветлување, пристапни патеки, целосна ...

Груевски во посета на Кисела Вода

Република - 12.12.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Општина Кисела Вода. Во 13:30 часот, ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза, а во 14:10 часот, ќе ...

Премиерот Груевски во посета на општина Кисела Вода

Нетпрес - 12.12.2015

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Општина Кисела Вода. Агендата на настани е следна: – во 13:30 часот, ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза и – во 14:10 часот, ќе присуствува на ...

Пуштен во употреба единечен тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево

Сител - 12.12.2015

Единечен тениски терен беше пуштен во употреба денеска во кругот на ОУ„Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Игралиштето е изградено по најсовремени стандарди за вакви тениски игралишта и располага со осветлување, пристапни патеки, целосна ...

Премиерот Груевски во посета на Општина Кисела Вода

Press24 - 12.12.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Општина Кисела Вода. Во рамките на посетата Премиерот ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза и ќе ...

Пуштен во употреба единечен тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во Драчево

Курир - 12.12.2015

На пуштањето во употреба на теренот присуствуваа премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасовски.

Груевски во посета на Општина Кисела Вода

Денешен - 12.12.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе ја посети на Општина Кисела Вода. Груевски ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза, а потоа на пуштање во употреба на ...

Пуштен во употреба единечен тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево

Денешен - 12.12.2015

Единечен тениски терен беше пуштен во употреба денеска во кругот на ОУ„Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Игралиштето е изградено по најсовремени стандарди за вакви тениски игралишта и располага со осветлување, пристапни патеки, целосна ...

Груевски во посета на Општина Кисела Вода

Курир - 12.12.2015

Груевски ќе при суствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза, а потоа на пуштање во употреба на единечен тениски терен во основното училиште „Кузман Шапкарев“, во населба Драчево, соопшти владината ...

Пуштен во употреба единечен тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево

Lider - 12.12.2015

Единечен тениски терен беше пуштен во употреба денеска во кругот на ОУ „Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Игралиштето е изградено по најсовремени стандарди за вакви тениски игралишта и располага со осветлување, пристапни патеки, целосна ...

Груевски во посета на Општина Кисела Вода

Сител - 12.12.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе ја посети на Општина Кисела Вода. Груевски ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза, а потоа на пуштање во употреба на ...

Пуштен во употреба тениски терен во „Кузман Шапкарев“ во Драчево

Нетпрес - 12.12.2015

Единечен тениски терен беше пуштен во употреба денеска во кругот на ОУ„Кузман Шапкарев“ во населбата Драчево. Игралиштето е изградено по најсовремени стандарди за вакви тениски игралишта и располага со осветлување, пристапни патеки, целосна ...

Груевски во посета на Општина Кисела Вода

Lider - 12.12.2015

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе ја посети на Општина Кисела Вода. Груевски ќе присуствува на отпочнување со изградба на булеварот „Борис Трајковски“, трета фаза, а потоа на пуштање во употреба на ...

Пуштен во употреба единечен тениски терен во ОУ „Кузман Шапкарев“ во Драчево

Press24 - 12.12.2015

На пуштањето во употреба на теренот присуствуваа премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасовски.

Во ОУ „Кузман Шапкарев“ пуштен во употреба тениски терен!

Пулс24 - 12.12.2015

На пуштањето во употреба на теренот присуствуваа премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасовски.