TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Шокантно: Девојка ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје

Слободен Печат - 28.10.2021

На социјалната мрежа ТикТок се појави шокантно видео коешто предизвика лавина негативни реакции од страна на корисниците. Имено, на видеото е видливо дека девојка ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје, прескокнувајќи ги оградите.

Студентка ризикува живот за на ТикТок и се снима додека се прекачува преку ограда кај мечките во Зоолошката во Скопје

МКД - 28.10.2021

Девојка се снима додека се прекачува преку оградите во Зоолошката градина во Скопје на височина во живеалиштата на кафеавите мечки и останатите животни, фрла со камења по нив и испушта звуци за да им привлече внимание.

(ВИДЕО) Девојка ја прескокна оградата во ЗОО и ги малтретира животните

Скопје1 - 28.10.2021

Млада девојка ја прескокнува оградата од живеалиштето на мечките и ги вознемирува животните во скопската Зоолошка градина. Видеото е објавено на профилот на Зоолошката градина, а е преземено од „Тик Ток“.

Шокантно видео од Зоо Скопје: Девојка прескокнувајќи ги оградите ги малтретира животните

Локално - 28.10.2021

На социјалната мрежа „ТикТок“се појави видео на кое се гледа како девојка прескокнувајќи ги оградите на живеалиштат ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје. -За жал оваа девојка дошла во Зоо Скопје да ги малтретира животните и да си ...

Девојка малтретира животни во Зоолошката во Скопје

Независен - 28.10.2021

На социјалната мрежа ТикТок се појави видео коешто предизвика лавина негативни реакции од страна на корисниците. Имено, на видеото е видливо дека девојка ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје, прескокнувајќи ги оградите.

Девојка малтретира животни во скопската Зоолошка

Република - 28.10.2021

На социјалната мрежа ТикТок се појави видео коешто предизвика лавина негативни реакции од страна на корисниците. Имено, на видеото е видливо дека девојка ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје, прескокнувајќи ги оградите.

ВИДЕО: Девојка м*лтретира животни во скопската зоолошка градина

Курир - 28.10.2021

На социјалната мрежа ТикТок се појави видео коешто предизвика лавина негативни реакции од страна на корисниците. Имено, на видеото е видливо дека девојка ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје, прескокнувајќи ги оградите.

Видео: Девојка скока преку оградата на скопската ЗОО и ги малтретира животните

Скопје инфо - 28.10.2021

На социјалната мрежа „ТикТок“се појави видео на кое се гледа како девојка прескокнувајќи ги оградите на живеалишта ги малтретира животните во Зоолошката градина во Скопје. -За жал оваа девојка дошла во Зоо Скопје да ги малтретира животните и да си ...