TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Не можам да платам, не сакам да платам“ – нова претстава на Театар Куманово

Кумановски м. - 15.05.2024

„Не можам да платам, не сакам да платам“ е нова претстава на Театар Куманово која премиерно ќе биде изведена во петок во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ од 20 часот. Претставата е работена по текстот на Дарио Фо, а во режија на Владимир ...

Премиера на претставата „Не можам да платам, не сакам да платам“ на Театар Куманово

Kumanovo News - 15.05.2024

Претставата „Не можам да платам, не сакам да платам“ од Дарио Фо, во режија на Владимир Николовски, премиерно ќе биде изведена во петок, со почеток во 20 часот на сцената на Центарот за култура.

„Не можам да платам, не сакам да платам“ – нова премиера на Кумановскиот театар

Frontline - 15.05.2024

„Не можам да платам, не сакам да платам“ од Дарио Фо, во режија на Владимир Николовски е новата претстава на Кумановскиот театар, која премиерно ќе биде прикажана в петок, на 17 мај годинава со почеток во 20 часот.

„Не можам да платам, не сакам да платам“ – нова премиера на Кумановскиот театар

Рацин - 15.05.2024

„Не можам да платам, не сакам да платам“ од Дарио Фо, во режија на Владимир Николовски е новата претстава на Кумановскиот театар, која премиерно ќе биде прикажана в петок, на 17 мај годинава со почеток во 20 часот.

„Не можам да платам, не сакам да платам“ - нова премиера на Кумановскиот театар

MakPress - 15.05.2024

„Не можам да платам, не сакам да платам“ од Дарио Фо, во режија на Владимир Николовски е новата претстава на Кумановскиот театар, која премиерно ќе биде прикажана в петок, на 17 мај годинава со почеток во 20 часот.

Премиера на „Не можам да платам, не сакам да платам“ во Кумановскиот театар

Умно - 16.05.2024

„Не можам да платам, не сакам да платам“ од Дарио Фо, во режија на Владимир Николовски е новата претстава на Кумановскиот театар, што ќе биде премиерно изведена утревечер во 20 часот. Текстот е актуелен и денес, иако е пишуван во 70-тите години од ...

Премиера на театарската претстава „Не можам да платам, не сакам да платам“

Екран - 17.05.2024

„Не можам да платам, не сакам да платам“ од Дарио Фо, во режија на Владимир Николовски е новата претстава на Кумановскиот театар, која премиерно ќе биде прикажана вечерва, со почеток во 20:00 часот во НУЦК Трајко Прокопиев во Куманово.