TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иван Заров нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје

+инфо - 03.01.2014

Нов директор на Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ во Скопје е Иван Заров, доктор по историски науки со специјалност средновековие.

Иван Заров нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“-Скопје

Канал5 - 03.01.2014

Нов директор на Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ во Скопје е Иван Заров, доктор по историски науки со специјалност средновековие.

Библиотеката “Григор Прличев“- Охрид со успешна реализација продолжува во Новата 2014 година

Inpress - 03.01.2014

Охрид, 3. јануари 2013 (ИНПРЕС) Повеќе простор за литературата и културните случувања во 2014 година, посакуваат од Националната установа библиотека “Григор Прличев“- Охрид, од каде со успешно ...

Иван Заров – нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“ – Скопје

Телеграф - 03.01.2014

Комисијата во Министерството за култура во образложението наведува дека неговата програма за работа и развој на установата е многу концизна и сугерира изготвување на остварлив и континуиран план на ...

Иван Заров нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“

Утрински - 03.01.2014

Тој ќе го наследи досегашниот директор Миле Бошески кој заминува во пензија Нов директор на Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ во Скопје е Иван Заров, доктор по ...

Иван Заров нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“-Скопје

Либертас - 03.01.2014

Нов директор на Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ во Скопје е Иван Заров, доктор по историски науки со специјалност средновековие.

Охриѓанецот Иван Заров е нов директор на НУБ „Св. Климент Охридски“

А1 On - 03.01.2014

Нов директор на Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ во Скопје е Иван Заров, доктор по историски науки со специјалност средновековие.

Библиотеката “Ал-би“во Бабино-татковина на книгите и спомените

Lider - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, Демирхисарско, во централна Македонија.

Библиотеката во Бабино-татковина на книгите и спомените

Сител - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, Демирхисарско, во централна Македонија.

Библиотеката во Бабино-татковина на книгите и спомените

Канал5 - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, Демирхисарско, во централна Македонија.

Библиотеката во Бабино-татковина на книгите и спомените

А1 On - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, Демирхисарско, во централна Македонија.

Библиотеката во Бабино- татковина на книгите и спомените

Бриф - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, Демирхисарско, во централна Македонија.

Библиотеката во Бабино-татковина на книгите и спомените

Курир - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, демирхисарско, во централна Македонија.

Библиотеката во Бабино-татковина на книгите и спомените

Денешен - 02.01.2014

Со фонд од над 20 илјади наслови, бесценето книжно богатство, располага библиотеката „Ал-би“ во селото Бабино, Демирхисарско, во централна Македонија.