TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Низ целиот свет има проблеми со Facebook Messenger и Instagram

Канал5 - 25.02.2021

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со апликацијата за пораки Фејсбук Месинџер. Исто така, постои проблем со испраќање пораки на Инстаграм. Корисниците известуваат дека не можат да примаат или испраќаат пораки преку Messenger.

Messenger и Instagram не работат: Еве што е проблемот

Точка - 25.02.2021

Проблемите со Messenger и Instagram пораките во Македонија и регионот настанаа поради тоа што овие две апликации се спојуваат во една. Интеграцијата на сервиси за пораки не е нова работа, а се чини дека сега Македонија е на ред да се спојат ...

Паднаа Instagram и Messenger, проблеми пријавени низ целиот свет

Кумановски м. - 25.02.2021

Попладнево имаше дојде до прекини во функционирањето на сервисите Instagram и Facebook Messenger. Бројни корисници пријавија ист проблем – пораките беа невозможно да се испраќаат или примаат.

Паднаа Инстаграм и Месинџер

Сител - 25.02.2021

Паднаа Инстаграм и Месинџер. Многу корисници ширум светот го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат. Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле во последните 15 минути.

Проблеми со „Фејзбук месинџер“ и „Инстаграм“

Тера - 25.02.2021

Од вчера корисниците на социјалните мрежи Инстаграм и Месинџер на Фејзбук се соочија со проблем во делот на испраќањето и примањето на пораки. Овие проблеми особено зачестија денеска попладне.

Проблеми со „Facebook Messenger“ и „Instagram“: Корисниците не можат да испраќаат и примаат пораки

Слободен Печат - 25.02.2021

Попладнево, голем број корисници од Европа, вклучувајќи и корисници од Македонија пријавија проблеми со комуникација на „Facebook Messenger“ и „Instagram“. Имено, корисниците пријавуваат дека не можат да праќаат ниту да добиваат пораки во изминатиов ...

Проблеми со Фејсбук: Корисниците не можат да праќаат, ниту да примаат пораки

ТВ21 - 25.02.2021

Постои голем проблем со „Фејсбук месенџер“. Голем дел од корисниците не можат да примаат ниту да праќаат пораки. Тоа се случи попладнево. Доколку сте се обиделе да испратите или да примите порака преку оваа апликација, веројатно сте искусиле некое ...

„Паднаа“ Instagram и Messenger

Кајгана - 25.02.2021

Во последните 15 минути, голем број корисници претежно од Европа, пријавија проблеми со Messenger и Instagram. Корисниците пријавија дека не можат да праќаат и да добиваат пораки. Засега нема информации од компанијата Facebook во врска со овој ...

ПАДНАА МЕСИНЏЕР И ИНСТАГРАМ: Корисниците ширум светот не можат да испраќаат и примаат пораки

Локално - 25.02.2021

Дојде до прекин во функционирањето на Инстаграм и Фејсбук Месинџер. Многу корисници го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат. Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле ...

Паднаа Инстаграм и Месенџер: Корисниците ширум светот не можат да испраќаат и примаат пораки

Press24 - 25.02.2021

Дојде до прекин во функционирањето на Инстаграм и Фејсбук Месинџер. Многу корисници го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат. Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле ...