TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Втор уписен рок во средните училишта

Алсат-М - 24.06.2019

Втор уписен рок во средните училишта. Интересот е најголем за општествените насоки. Во гимназијата Зеф Љуш Марку денеска аплицирале околу 120 ученици, а во Цветан Димов 140 ученици. Фарук Зеќири, директор на С.У Зеф Љуш Марку “Во Зеф Љуш Марку ...

Сообраќајната струка најатрактивна во СОУ „Таки Даскало“

Тера - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за запишување ученици во прва година средно образование во учебната 2019/2020 година . Го посетивме СОУ „Таки Даскало“. За разлика од минатите години интересот за насоките од ова училиште кај ...

Продолжуваат уписите во средните училишта

Gostivarpress.mk - 24.06.2019

Полуматурантите кои не се запишаа во средно во првото пријавување, денес и утре (24 и 25 јуни) повторно имаат можност за упис. Се спроведува второто пријавување во јунскиот уписен рок за 2019/2020 година.

Второ пријавување за упис во средните училишта

Курир - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Слободен Печат - 24.06.2019

Слободни места според видот на образование за второто пријавување има 5 983 за гимназиско образование и 17 275 за стручно образование. Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година.

Второ пријавување за упис во средните училишта

Локално - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

ММС - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Опсервер - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Денешен - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Денеска и утре втор уписен рок во средните училишта

Фокус - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23.410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

24Инфо - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

24 Вести - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

+инфо - 24.06.2019

Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше минатиот понеделник и вторник, слободни остануваат 15.118 места за настава на македонски јазик, 7 416 за настава на албански јазик, 788 места за турски, 34 за ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Сител - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

1tv - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Канал5 - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Нетпрес - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

iPortal - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Press24 - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

А1 On - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Либертас - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Независен - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Република - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Денес и утре второ пријавување за упис во средните училишта

Факултети - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23.410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување, кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Скопје инфо - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта, слободни места има за 23.410 ученици

МКД - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Второ пријавување за упис во средните училишта

Телма - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...

Втор уписен рок во средните училишта

MakPress - 24.06.2019

Во средните училишта денеска и утре е второто пријавување за упис во прва година во учебната 2019/2020 година. Слободни места има за вкупно 23 410 ученици. Според податоците на Министерството за образование и наука, по првото пријавување кое беше ...