TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои се најголемите маки на интелигентните луѓе?

Курир - 11.01.2019

Иако луѓето им се воодушевуваат на интелигентните луѓе, сепак и тие имаат многу маки и препреки со кои се соочуваат. И тие исто така водат борби самите со себе и со околината. Прочитајте кои се најголемите маки на интелигентните луѓе.

Интелигенцијата не е само знаење, туку и способност да се разберат другите

Скопје инфо - 11.01.2019

Многумина мислат дека интелигентен човек е оној кој многу читал, кој добил добро образование, многу патувал, зборува неколку јазици. Меѓутоа, човек може да ги има сите тие работи и пак да биде неинтелигтен, а голема е можноста да нема ниту една од ...

Кои се најголемите маки на интелигентните луѓе?

Пулс24 - 11.01.2019

Иако луѓето им се воодушевуваат на интелигентните луѓе, сепак и тие имаат многу маки и препреки со кои се соочуваат. И тие исто така водат борби самите со себе и со околината. Прочитајте кои се најголемите маки на интелигентните луѓе.

Кои се најголемите маки на интелигентните луѓе?

Студенти - 11.01.2019

Иако луѓето им се воодушевуваат на интелигентните луѓе, сепак и тие имаат многу маки и препреки со кои се соочуваат. И тие исто така водат борби самите со себе и со околината. Прочитајте кои се најголемите маки на интелигентните луѓе.