TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конференција ,,Водици 2019‘‘: Културното наследство и идентитетот - клучни за развој на туризмот

Сител - 18.01.2019

Државата мора себично да го чува идентитетот на својот народ и културното наследство и преку нив да се презентира како уникатна во светот порачуваа експертите на седмата меѓународна конференција Видици 2019.

Културното наследство и идентитетот клучни за развој на туризмот

Опсервер - 18.01.2019

Идентитетот и културното наследство се клучни фактори за развој на туризмот. Државите треба да најдат начин преку промоција на својата историја и традиција да привлекуваат што е можно повеќе туристи, сметаат учесниците на 7.

Културното наследство и идентитетот клучни за развој на туризмот

MTM - 18.01.2019

Идентитетот и културното наследство се клучни фактори за развој на туризмот. Државите треба да најдат начин преку промоција на својата историја и традиција да привлекуваат што е можно повеќе туристи, сметаат учесниците на 7.