TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Француска фирма ќе плати отштета за вработен кој починал при секс на службено патување

Макфакс - 11.09.2019

Работодавецот е одговорен за секоја несреќа што ќе се случи на службено патување, заклучил судот во Париз, а тоа се однесува и на срцев удар што ќе се случи за време на попатен сексуален однос во хотелска соба. Таков е случајот со извесен Ксавиер Х.

Французин починал среде секс, а судот ја обвини за тоа компанијата каде што работел

Канал5 - 11.09.2019

Додека бил на службено патување , работник во француските железници починал за време на секс со проститутка . Судот донесе пресуда француската железничка компанија да ја плати отштетата за семејството на мажот , зашто тој бил на службен пат и ...

Починал додека имал секс на службено патување, компанијата ќе мора да плати оштета

iPortal - 11.09.2019

Додека бил на службено патување , работник во француските железници починал за време на секс со проститутка . Судот донесе пресуда француската железничка компанија да ја плати отштетата за семејството на мажот , зашто тој бил на службен пат и ...