TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Психолошката состојба за време на бременоста

Ladybook - 16.04.2018

Бременоста е една посебна состојба која покрај физиолошките и физичките промени, си носи и свои психолошки особености. Во тој период се случува една трансформација и менување на личноста, односно тоа е еден период на припрема за премин од улогата на ...

Вознемирувачките сонови кај бремената жена се нормална појава

Ladybook - 16.04.2018

Соновите се одраз на психолошкиот живот на човекот, кои имаат своја специфичност за време на посебната состојба на бременост кај жената. Тие имаат особено важна функција во овој период бидејќи се природен пат кој ѝ асистира на жената низ процесот на ...

Ѕвездите отворено зборуваат за бременоста и промените кои ги доживеале

Црнобело - 15.04.2018

Телото на жените драматично се менува во бременоста, а на тоа не се исклучок ниту славните дами. Не сите во бременоста изгледаат како Сара Стејџ и сосема е нормално и очекувано да ви се случат надворешни и внатрешни промени, па не паничете.