TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на книга за животот во Тетово во првата половина на 20 век

Канал5 - 09.06.2015

Во Музејот на македонската борба вечер ќе биде промовирана книгата „Македонците во Тетово од Ала Турка до Ала Франга“ од доктор Бранислав Светозаревиќ Покорни. Во книгата се отсликува општествено - политичкиот живот и културата на живеењето во ...

Промоција на книгата „Македонците во Тетово од ала турка до ала франга“

+инфо - 08.06.2015

Во конференциската сала на Музејот на македонската борба утре со почеток во 19 часот ќе биде промовирана книгата „Македонците во Тетово од ала турка до ала франга“ од д-р Бранислав Светозаревиќ - Покорни.

Промоција на книга од Бранислав Светозаревиќ Покорни

Cooltura - 09.06.2015

Книгата „Македонците во Тетово од Ала Турка до Ала Франга“ од доктор Бранислав Светозаревиќ Покорни ќе биде промовирана вечерва (9-ти јуни) во 19 часот во Музејот на македонската борба... Во книгата се отсликува општествено - политичкиот живот и ...

Промоција на Македонците во Тетово...

Вечер - 08.06.2015

Промоција на книгата "Македонците во Тетово од ала турка до ала франга" од д-р Бранислав Светозаревиќ ќе се случи вечерва од 19 часот во Музејот на македонската борба. Книгата е плод на седумнаесетгодишна истражувачка работа посветена на општествено ...

Промоција на книга за животот во Тетово

Lider - 09.06.2015

Во Музејот на македонската борба вечер ќе биде промовирана книгата „Македонците во Тетово од Ала Турка до Ала Франга“ од доктор Бранислав Светозаревиќ Покорни. Во книгата се отсликува општествено – политичкиот живот и културата на живеењето во ...

Промоција на „Македонците во Тетово од ала турка до ала франга“

+инфо - 09.06.2015

Книгата „Македонците во Тетово од ала турка до ала франга“ од д-р Бранислав Светозаревиќ Покорни, ќе биде промовирана вечерва во 19 часот во Музејот на македонската борба. „Изданието е резултат на седумнаесетгодишната истражувачка работа на авторот ...

„Македонците во Тетово од ала турка до ала франга“ – нова книга на Бранислав Светозаревиќ

Република - 09.06.2015

На 9 јуни со почеток во 19 часот во Музејот на Македонската борба ќе биде промовирана книгата „Македонците во Тетово од ала турка до ала франга“ од д-р Бранислав Светозаревиќ Покорни. Изданието е резултат на седумнаесетгодишната истражувачка работа ...