TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МЗШВ: Јаји пријавил несоодветен број садници во однос на големината на катастарските парцели

А1 On - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји никогаш не бил спречен да влезе во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ). Вратите на МЗШВ се секогаш отворени за сите земјоделци. Јаји може слободно да дојде со сите документи и записници, да ...

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштета од поплавите

Фокус - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

ТВ21 - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделецот од Арачиново во Стразбур ќе ја бара правдата за неисплатената отштета

Република - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

Опсервер - 13.01.2020

– Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

А1 On - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

Локално - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделецот на кого СДСМ му бараше партиска книшка за да му исплати оштета од поплавите правдата ќе ја бара во ...

Курир - 13.01.2020

Јаји во изјава пред Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство рече дека ако не ја најде тука, правдата ќе ја побара во Стразбур. Откако КУРИР пред неколку дена го објави скандалот со разочараниот земјоделец од Арачиново на кого СДСМ ...

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур: Се уште не му е исплатена оштетата од поплавите во 2016 година

Press24 - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец ќе бара правда во Стразбур ако не му се исплати оштетата од поплавите во 2016 година

Слободен Печат - 13.01.2020

Јаји во изјава пред Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство рече дека ако не ја најде тука, правдата ќе ја побара во Стразбур. Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат ...

Земјоделецот на кого СДСМ му бараше партиска книшка за да му исплати оштета од поплавите правдата ќе ја бара во ...

Нетпрес - 13.01.2020

Откако КУРИР пред неколку дена го објави скандалот со разочараниот земјоделец од Арачиново на кого СДСМ му бараше партиска книшка за да му исплатат оштета од поплавите во 2016 година, правдата ќе ја бара во Стразбур.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

Сител - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

24Инфо - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

CivilMedia - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

МЗШВ: Јаји пријавил несоодветен број садници во однос на големината на катастарските парцели

Press24 - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји никогаш не бил спречен да влезе во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ). Вратите на МЗШВ се секогаш отворени за сите земјоделци. Јаји може слободно да дојде со сите документи и записници, да ...

Министерство за земјоделство: Земјоделецот Јаји не бил спречен да влезе во министерството!

Фокус - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји никогаш не бил спречен да влезе во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ). Вратите на МЗШВ се секогаш отворени за сите земјоделци. Јаји може слободно да дојде со сите документи и записници, да ...

Земјоделец од Арачиново ќе бара правда во Стразбур за неисплатена отштетата од поплавите

ММС - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји од скопското село Арачиново денеска повторно побара институциите јавно да кажат зошто сé уште не му е исплатена отштетата вредна 10.000 евра за овошните насади уништени во катастрофалните поплави во 2016 година.

МЗШВ: Земјоделецот што бара оштета има узурпирано државно пасиште кое граничи со катастарските парцели

Слободен Печат - 13.01.2020

Ова е реакцијата на МЗШВ откакоземјоделецот Јаји денеска уште еднаш изјави дека се уште не го добил обесштетувањето за поплавите во 2016 година. Земјоделецот Екрем Јаји никогаш не бил спречен да влезе во Министерството за земјоделство, шумарство и ...

МЗШВ: Јаји пријавил несоодветен број садници во однос на големината на катастарските парцели

24Инфо - 13.01.2020

Земјоделецот Екрем Јаји никогаш не бил спречен да влезе во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ). Вратите на МЗШВ се секогаш отворени за сите земјоделци. Јаји може слободно да дојде со сите документи и записници, да ...