TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BMW во 2017 продаде рекордни 2,08 милиони возила

Кајгана - 13.01.2018

BMW Group објави дека во годината зад нас оствариле рекордна продажба на возила, дури 2,08 милиони примероци од нивните модели. Во извештајот беа вброени автомобилите на BMW, Mini, Rolls Royce и BMW Motorrad.

Volvo Cars објави рекордна продажба во 2017 година

Иновативност - 12.01.2018

Гл о балната продажба кај производителот на премиум возила е зголемена за 7 отсто во однос на 2016 година, односно продадени се 571.577 возила. Главен двигател на растот е продажбата на новите XC60 и XC90 автомобили, благодарение на нивната развиена ...

BMW во 2017 продаде рекордни 2,08 милиони возила

USB - 14.01.2018

BMW Group објави дека во годината зад нас оствариле рекордна продажба на возила, дури 2,08 милиони примероци од нивните модели. Во извештајот беа вброени автомобилите на BMW, Mini, Rolls Royce и BMW Motorrad.

Volvo објави рекордна продажба на автомобили во 2017 година

USB - 13.01.2018

Глобалната продажба кај производителот на премиум возила е зголемена за 7 отсто во однос на 2016 година, односно продадени се 571.577 возила. Главен двигател на растот е продажбата на новите XC60 и XC90 автомобили, благодарение на нивната развиена ...