TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градинката „Синоличка“ во Куманово доби нов простор за двојазичните групи

Сакам да кажам - 27.02.2021

Доградени се две занимални во објектот „Синоличка“ на градинката „Ангел Шајче“ во Куманово. Во новиот простор, кој е со површина од 227 квадратни метри, ќе престојуваат 37 дечиња во две двојазични групи.

Градинката „Синоличка“ доби две нови занимални со капацитет за 37 деца

Kumanovo News - 27.02.2021

Доградени се две занимални во објектот „Синоличка“ на градинката „Ангел Шајче“ во Куманово. Во новиот простор кој е со провршина од 227 метри квадратни ќе престојуваат 37 дечиња во две билингвални групи.

Проширен објектот од кумановската градинка „Ангел Шајче“ (ГАЛЕРИЈА)

Кумановски м. - 27.02.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска денеска ја посети детската градинка „Синоличка“ која претставува еден од објектите на ЈОУДГ „Ангел Шајче“, Општина Куманово, која што изминатиов период го прошири капацитетот за дополнителни ...

Проширен објектот од кумановската градинка „Ангел Шајче”

24Инфо - 27.02.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, денеска го посети објектот „Синоличка” од кумановската градинка „Ангел Шајче” чиишто капацитети се проширени. Министерството вложило средства за проширување на објектот кој ќе го користат ...

Проширен објектот од кумановската градинка „Ангел Шајче“

Frontline - 27.02.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, денеска го посети објектот „Синоличка“ од кумановската градинка „Ангел Шајче“ чиишто капацитети се проширени. Министерството вложило средства за проширување на објектот кој ќе го користат ...

Проширен објектот од кумановската градинка „Ангел Шајче” за билингвални паралелки

Слободен Печат - 27.02.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, денеска го посети објектот „Синоличка” од кумановската градинка „Ангел Шајче” чиишто капацитети се проширени. Министерството вложило средства за проширување на објектот кој ќе го користат ...

Проширен објектот од кумановската градинка „Ангел Шајче“

MakPress - 27.02.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, денеска го посети објектот „Синоличка“ од кумановската градинка „Ангел Шајче“ чиишто капацитети се проширени. Министерството вложило средства за проширување на објектот кој ќе го користат ...

Проширени капацитетите на детската градинка „Синоличка“ во Куманово

iPortal - 27.02.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска денеска ја посети детската градинка „Синоличка“ која претставува еден од објектите на ЈОУДГ „Ангел Шајче“, Општина Куманово, која што изминатиов период го прошири капацитетот за дополнителни ...