TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тужба за популарната игра која предизвикува зависност како кокаин

Вечер - 10.10.2019

Родители на момчиња на возраст од 10 и 15 години одлучиле да ја тужат компанијата „Епик гејмс“ поради најпопуларната игра „Фортнајт“ бидејќи предизвикува зависност. Адвокатската канцеларија „Калекс легал“ од Монтреал, која ги застапува момчињата, ја ...

Тужба за Fortnite: Создава зависност како кокаин

Кајгана - 10.10.2019

Родителите на две момчиња се одлучија да ja тужат компанијата Epic Games за најпопуларната игра Fortnite затоа што предизвикува зависност. Адвокатската канцеларија Calex legal од Монтреал, која ги застапува момчињата, играта Fortnite ја споредува со ...

Тужба поради играта Фортнајт: „Создава зависност како кокаин“

Точка - 10.10.2019

Родители на две момчиња од 10 и 15 години одлучиле да ги тужат „Epic games“ поради најпопуларната игра Фортнајт затоа што таа создава зависност. Адвокатската канцеларија Kaleks legal од Монтреал која ги застапува децата, играта Фортнајт ја споредува ...

Тужба за „Фортнајт“ – игра која предизвикува зависност како кокаин

Кумановски м. - 10.10.2019

Родителите на момчиња од 10 и 15 години решиле да ги тужат „Епик гејмс“ за најпопуларната игра „Fortnight“ затоа што тоа предизвикува зависност. Правната фирма со седиште во Монтреал „Calex Legal“, која ги претставува момчињата, играта „Fortnight“ ...

Тужба против најпопуларната игра Фортнајт: Создава зависност како кокаин!

Слободен Печат - 10.10.2019

Играчите не јадат, не се тушираат и бараат помош од доктор поради зависноста! Родители на две момчиња од 10 и 15 години одлучиле да ја тужат најпопуларната игра Фортнајт поради фактот дека создава зависност.

Тужба за Fortnite: Создава зависност како кокаин

Локално - 10.10.2019

Родителите на две момчиња се одлучија да ja тужат компанијата Epic Games за најпопуларната игра Fortnite затоа што предизвикува зависност. Адвокатската канцеларија Calex legal од Монтреал, која ги застапува момчињата, играта Fortnite ја споредува со ...

Тужба за Fortnite: Создава зависност како кокаин

USB - 11.10.2019

Родителите на две момчиња се одлучија да ja тужат компанијата Epic Games за најпопуларната игра Fortnite затоа што предизвикува зависност. Адвокатската канцеларија Calex legal од Монтреал, која ги застапува момчињата, играта Fortnite ја споредува со ...