TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена листата, ова се најлошо оценетите македонски јадења

Курир - 02.04.2024

Популарниот портал за гастрономија, Taste Atlas, објави листа на најлошо рангирани македонски јадења, врз основа на оценките на корисниците на оваа страница. Најлоша оценка има кукурек, односно оценето е како најлошо јадење.

Топ 10 најлошо оценети македонски јадења според Taste Atlas

Кајгана - 02.04.2024

Taste Atlas ја апдејтираше листата на најдобро и најлошо оценети јадења, а интересно е да се погледне кои македонски јадења странците најлошо ги оцениле. Оценка 3,9 од 5 Оценка 3,9 од 5 Оценка 3,8 од 5 Оценка 3,8 од 5 Оценка 3,7 од 5 Оценка 3,7 од 5 ...

Најлошо оценети македонски јадења

Press24 - 02.04.2024

Популарниот портал за гастрономија, Taste Atlas, објави листа на најлошо рангирани македонски јадења, врз основа на оценките на корисниците на оваа страница. Најлоша оценка има кукурек, односно оценето е како најлошо јадење.