TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен оглас за вработување на 200 професионални војници во АРМ

Kumanovo News - 16.09.2020

Министерството за одбрана денеска објави оглас за вработување на 200 професионални војници во служба во АРМ. Според огласот се работи за договор за вработување во времетраење од 4 години со можност за негово продолжување повеќе пати, но најмногу до ...

Објавен огласот за прием на 200 професионални војници

Фактор - 16.09.2020

Денеска објавен е огласот на Министерството за одбрана за вработување на 200 професионални војници во служба во Армијата на Република Македонија. Според огласот, станува збор за договор за вработување во времетраење од четири години со можност за ...

Министерството за одбрана објави оглас за вработување на 200 војници во армијата

Gostivarpress.mk - 16.09.2020

Министерството за одбрана објави оглас за прием на 200 професионални војници на служба во македонската армијата, за работа на определено работно време со договор за вработување во времетраење од четири години со можност за негово продолжување, ...

МО: Јавен оглас за прием на 200 професионални војници

iPortal - 16.09.2020

Врз основа на член 31, 36, 39 и 40 од Законот за служба во Армијата на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 36/10, 23/11, 47/11, 148/11, 55/12, 29/14, 33/15, 193/15 и 71/16 и „Службен весник на Република Северна ...