TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ забранува микропластика во козметиката

Макфакс - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна ...

ЕУ забрани светки и сјаеви во козметиката

Кајгана - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви се очекува да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија (ЕК) да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат ...

ЕУ забранува микропластика во козметиката

Опсервер - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна ...

ЕУ воведе забрана, за 20 дена повеќе ќе нема светки во шминките

Независен - 29.09.2023

Светките во козметиката треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија (ЕК) да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна продажба на ...

ЕУ забранува микропластика во козметиката

Точка - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна ...

Шминката и маникирот веќе нема да ви светкаат, ЕУ воведе забрана за микропластика

Слободен Печат - 29.09.2023

Сјајот во козметиката и разните ссветки треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија (ЕК) да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна ...

ЕУ забранува микропластика во козметиката

Нетпрес - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна ...

Светките и сјајот заминуваат во историјата: ЕУ забранува микропластика во козметиката

Вечер Прес - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите, поради што трговците на козметика подготвуваат промотивна ...

ЕК ја забрани микропластиката: Светки и сјаеви заминуваат во историјата

МКД - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија (ЕК) со која се ограничува употребата на микропластиката кои намерно се додаваат во производите, поради што трговците на козметика ...

Светкави лакови за нокти, сјаеви за усни, светки за лицето заминуваат во историјата

24Инфо - 29.09.2023

Светки во козметиката и различните сјаеви треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија (ЕК) да ја ограничи употребата на микропластиката што намерно се додава во производите, поради што трговците со козметика подготвуваат ...

ЕУ ќе воведе забрана на светки и сјаеви во козметиката

Канал5 - 29.09.2023

Светките во козметиката и разните сјајила треба да заминат во историјата по одлуката на Европската комисија (ЕК) да ја ограничи употребата на микропластика што намерно се додава на производите.