TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Завршија градежните работи на Филтер-станицата во Карбинци

Бизнис Вести - 22.01.2021

Изградена е новата Филтер-станица во Карбинци. Завршени се градежните активности на овој капитален објект, кој со вода за пиење ќе снабдува осум села во оваа општина, сега се чека на монтирање на опремата во објектот, со што ќе може да се прима вода ...

Завршија градежните работи на Филтер-станицата во Карбинци

Опсервер - 22.01.2021

– Изградена е новата Филтер-станица во Карбинци. З авршени се градежните активности на овој капитален објект, кој со вода за пиење ќе снабдува осум села во оваа општина, сега се чека на монтирање на опремата во објектот, со што ќе може да се прима ...

Завршија градежните работи на Филтер-станицата во Карбинци

Бриф - 22.01.2021

Изградена е новата Филтер-станица во Карбинци. Завршени се градежните активности на овој капитален објект, кој со вода за пиење ќе снабдува осум села во оваа општина, сега се чека на монтирање на опремата во објектот, со што ќе може да се прима вода ...

На чекор до вода за пиење од хидросистемот „Злетовица“: Заврши изградбата на филтер-станица во Карбинци, на ред е ...

Слободен Печат - 22.01.2021

Изградена е новата Филтер-станица во Карбинци. З авршени се градежните активности на овој капитален објект, кој со вода за пиење ќе снабдува осум села во оваа општина, сега се чека на монтирање на опремата во објектот, со што ќе може да се прима ...

Завршија градежните работи на Филтер-станицата во Карбинци

MakPress - 22.01.2021

Изградена е новата Филтер-станица во Карбинци. Завршени се градежните активности на овој капитален објект, кој со вода за пиење ќе снабдува осум села во оваа општина, сега се чека на монтирање на опремата во објектот, со што ќе може да се прима вода ...