TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдени повеќе велосипеди од продавница за спортска опрема

Макфакс - 14.09.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за спортска опрема на улица „Дебарца” во Скопје. Како што соопшти полицијата, сторителот го искршил стаклото на влезната врата, влегол внатре и одзел повеќе велосипеди.

Украдени повеќе велосипеди од продавница за спортска опрема

Скопје инфо - 14.09.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за спортска опрема на улица „Дебарца” во Скопје. Како што соопшти полицијата, сторителот го искршил стаклото на влезната врата, влегол внатре и одзел повеќе велосипеди.

Украдени повеќе велосипеди од продавница за спортска опрема

24Инфо - 14.09.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за спортска опрема на улица „Дебарца” во Скопје. Како што соопшти полицијата, сторителот го искршил стаклото на влезната врата, влегол внатре и одзел повеќе велосипеди.

Украдени повеќе велосипеди од продавница за спортска опрема

Точка - 14.09.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за спортска опрема на улица „Дебарца” во Скопје. Како што соопшти полицијата, сторителот го искршил стаклото на влезната врата, влегол внатре и одзел повеќе велосипеди.

Украдени повеќе велосипеди од продавница за спортска опрема

Правдико - 14.09.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за спортска опрема на улица Дебарца во Скопје. Како што соопшти полицијата, сторителот го искршил стаклото на влезната врата, влегол внатре и одзел повеќе велосипеди.